BasproPower op FaceBook

Gisteravond zijn we rond 23 uur vertrokken naar het Deense Gamst. Na een hele nacht doorrijden kwamen we vanmorgen om half negen aan. Een uur later hebben we zowel de Matrix als BasproPower overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Deze machines gaan verhuizen naar Finland, wij wensen de nieuwe eigenaar veel plezier en succes net zoals wij dat ook al die jaren gehad hebben. Met een beetje dubbel gevoel zijn we weer op weg huiswaarts.... ...

7 months ago  ·  

Startklaar om naar Denemarken te gaan. ... Baspro Power en The Matrix.... ...

7 months ago  ·  

Zaterdag gaan we met de Matrix en BasproPower naar Gamst in Denemarken om nog een keer aan te haken met de Compactdiesels aldaar. Hierbij de startlijst... ...

Revideret startliste i billed-format

7 months ago  ·  

Gisteren in het Belgisch Zele was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Wij hadden de proeftrek. Spanning alom, zou de machine stabiel zijn en er geen Bakelse capriolen worden uitgeoefend? De trek ging goed, de motor reageerde goed en omdat de kantlijn dichtbij kwam ging Glenn beheerst van het gas. Verbazingwekkend ging de sleepwagen zwaarder. We moesten de run over doen. De start ging prima, maar na zo'n 40 meter viel er vermogen weg en kwam Glenn bij zo'n 42 meter tot stilstand.
Deze 5e plaats voor het klassement heeft er voor gezorgd dat we ons doel hebben kunnen halen, we zijn als derde geƫindigd in het kampioenschap! Helaas betekent het ook dat de motor weer uit elkaar kan zodat we volgend weekend nog de geplande demo in het Deense Gamst kunnen geven!
...

7 months ago  ·  

Best warm.... ...

7 months ago  ·  

Gisteren reden we een competitiewedstrijd in Alphen (NB). Tijdens het starten 'smorgens hadden we al geconstateerd dat er erg veel onverbrande diesel uit de uitlaat geblazen werd. Ook het uitlaatspruitstuk was lek wat ook op het laatste moment nog hersteld werd. Het vermoeden was dat een zuiger niet goed mee deed, maar er was te weinig tijd om dit nog te herstellen. Dus met die gemoedstoestand gingen we naar Alphen. We waren als allerlaatste in de klasse aan de beurt. De motor pakte toch goed op. Glenn moest wat remcorrecties doen om aan de goede kant van de baan te komen (de linkerkant was erg nat) waardoor de snelheid er uit geremd werd. Met een vijfde plaats zijn we tevreden.
Vanmiddag de motor openen en de zuiger vervangen zodat we aanstaande vrijdag weer kunnen aanhaken in Bakel!
...

Baspro Power

7 months ago  ·  

We staan er weer klaar voor! ...

7 months ago  ·  

Dit weekend zijn we naar het EK Gardenpulling afgereisd wat ditmaal plaatsvond in Gundiswil, Zwitserland. Met een 11e plaats was dit niet het resultaat waar we op gehoopt hadden. De baan leek meer grip te geven dan we voorheen ingeschat hadden, waardoor de eerste run door een te lage bandenspanning vooral wild was. Glenn ging van het gas waardoor we een afstand van 56,91 meter noteerden (70 meter was full pull). De tweede poging hadden we de trekhaak laten zakken maar helaas zakte de motor in bij 57 meter, hetgeen ons de 11e plaats opleverde. Wellicht dat de ijle lucht (het evenement vond plaats op zo'n 1000 meter hoogte) ons parten speelden, dat moeten we uit gaan zoeken zodra de tractor terug is. Easterbunny team, bedankt voor het vervoer! Aan alle teams die met ons naar het EK zijn afgereisd, bedankt voor de gezelligheid! ...

Baspro Power

8 months ago  ·  

BasproPower en the Easterbunny staan geladen voor de reis morgen naar Zwitserland. ...

8 months ago  ·  

Hier zijn De startlijsten voor het EK in Zwitserland aankomend weekend.

These are the startinglists for the EC in Switserland this weekend...
...

!!!!!STARTERLISTEN!!!!!!

8 months ago  ·  

Evenementen
Loading...
Recente reacties
TripleB: uw band voor feesten
Een compacte samenstelling maar toch een breed geluid, dat is tripleB. Deze 3 muzikanten hebben slechts weinig ruimte nodig om zich direct thuis te voelen. Met deze samenstelling bent u dus ook voor kleinere gelegenheden of voor kleinere volumes aan het juiste adres. Door de uitgekiende arrangementen en koorzang klinkt het geheel echter onverwacht vol, alsof er toch een volledig groot orkest voor u aan het werk is. Overtuig uzelf door een van de demosongs te downloaden en te beluisteren.

Klik hier voor de website
Nieuws kalender
april 2017
m D w d v Z Z
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Artikelen

Foto’s Zwolle 2016

De foto’s van Zwolle vind je in ons fotoalbum!
Klik hiertoe op de onderstaande foto.

Van Zwolle 2016

Foto’s Ahoy

De foto’s van Ahoy vind je in ons fotoalbum of door te klikken op de onderstaande afbeelding:

BasproPower in maandblad Trekker

In de November editie stond een artikel over het EK Gardenpulling in het Brabantse Bakel. Daar stond onze BasproPower bij!
Met dank aan Marcel Klein Braskamp…
BasproPower in Trekker(3)

BasproPower in Trekker(2)

November editie Trekker

November editie Trekker

Foto’s Bakel

De BasproPower werd gisteren zevende op het Europees Kampioenschap Gardenpulling in Bakel. Klik op de onderstaande foto om alle foto’s van de hele dag (ook de Grand National ban) in Bakel te zien.

BasproPower zesde in Alphen

Hieronder vind je beelden van onze run in Alphen, enigzins onstuimig aan het eind hierdoor kwamen we niet verder dan een zesde plaats waardoor we op 0,5 punt achter nummer zeven in het eindklassement eindigden (op de achtste plaats dus). Nipt heeft dit er toch toe geleid dat we een uitnodiging hebben gekregen voor het Europees Kampioenschap aanstaande zaterdag in Bakel!

Vierde plaats in Zele voor BasproPower

Het terrein in het Belgische Zele was erg nat, maar de organisatie was gedreven en met vereende krachten kwam de wedstrijd op gang. Na een regenpauze mochten wij met de BasproPower in actie komen. De baan bood in het begin niet veel grip waardoor er weinig snelheid opgebouwd kon worden. Maar onze prestatie was goed voor een vierde plaats.

BasproPower in Montfoort

Foto’s Aagtekerke

Nadat we klaar waren met de Compactdiesels klasse heb ik nog wat foto’s gemaakt van de Light Superstocks en Prostocks in Aagtekerke.

Klik op de onderstaande foto voor het fotoalbum.

Foto’s Made

Het heeft even geduurd maar de foto’s van Made vind je in het fotoalbum bovenaan de pagina of door te klikken op de onderstaande link:
Zaterdag:

Zondag:

Foto’s Oudenhoorn

De foto’s van een koud dagje Oudenhoorn vind je in ons fotoalbum, klik op de onderstaande foto om er naar toe te gaan.