BasproPower op FaceBook
[custom-facebook-feed]
Recente reacties
TripleB: uw band voor feesten
Een compacte samenstelling maar toch een breed geluid, dat is tripleB. Deze 3 muzikanten hebben slechts weinig ruimte nodig om zich direct thuis te voelen. Met deze samenstelling bent u dus ook voor kleinere gelegenheden of voor kleinere volumes aan het juiste adres. Door de uitgekiende arrangementen en koorzang klinkt het geheel echter onverwacht vol, alsof er toch een volledig groot orkest voor u aan het werk is. Overtuig uzelf door een van de demosongs te downloaden en te beluisteren.

Klik hier voor de website
Nieuws kalender
september 2021
m D w d v Z Z
« jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Artikelen

Foto’s Zwolle 2016

De foto’s van Zwolle vind je in ons fotoalbum!
Klik hiertoe op de onderstaande foto.

Van Zwolle 2016

Foto’s Ahoy

De foto’s van Ahoy vind je in ons fotoalbum of door te klikken op de onderstaande afbeelding:

BasproPower in maandblad Trekker

In de November editie stond een artikel over het EK Gardenpulling in het Brabantse Bakel. Daar stond onze BasproPower bij!
Met dank aan Marcel Klein Braskamp…
BasproPower in Trekker(3)

BasproPower in Trekker(2)

November editie Trekker

November editie Trekker

Foto’s Bakel

De BasproPower werd gisteren zevende op het Europees Kampioenschap Gardenpulling in Bakel. Klik op de onderstaande foto om alle foto’s van de hele dag (ook de Grand National ban) in Bakel te zien.

BasproPower zesde in Alphen

Hieronder vind je beelden van onze run in Alphen, enigzins onstuimig aan het eind hierdoor kwamen we niet verder dan een zesde plaats waardoor we op 0,5 punt achter nummer zeven in het eindklassement eindigden (op de achtste plaats dus). Nipt heeft dit er toch toe geleid dat we een uitnodiging hebben gekregen voor het Europees Kampioenschap aanstaande zaterdag in Bakel!

Vierde plaats in Zele voor BasproPower

Het terrein in het Belgische Zele was erg nat, maar de organisatie was gedreven en met vereende krachten kwam de wedstrijd op gang. Na een regenpauze mochten wij met de BasproPower in actie komen. De baan bood in het begin niet veel grip waardoor er weinig snelheid opgebouwd kon worden. Maar onze prestatie was goed voor een vierde plaats.

BasproPower in Montfoort

Foto’s Aagtekerke

Nadat we klaar waren met de Compactdiesels klasse heb ik nog wat foto’s gemaakt van de Light Superstocks en Prostocks in Aagtekerke.

Klik op de onderstaande foto voor het fotoalbum.

Foto’s Made

Het heeft even geduurd maar de foto’s van Made vind je in het fotoalbum bovenaan de pagina of door te klikken op de onderstaande link:
Zaterdag:

Zondag:

Foto’s Oudenhoorn

De foto’s van een koud dagje Oudenhoorn vind je in ons fotoalbum, klik op de onderstaande foto om er naar toe te gaan.