BasproPower op FaceBook
[custom-facebook-feed]
Recente reacties
TripleB: uw band voor feesten
Een compacte samenstelling maar toch een breed geluid, dat is tripleB. Deze 3 muzikanten hebben slechts weinig ruimte nodig om zich direct thuis te voelen. Met deze samenstelling bent u dus ook voor kleinere gelegenheden of voor kleinere volumes aan het juiste adres. Door de uitgekiende arrangementen en koorzang klinkt het geheel echter onverwacht vol, alsof er toch een volledig groot orkest voor u aan het werk is. Overtuig uzelf door een van de demosongs te downloaden en te beluisteren.

Klik hier voor de website
Nieuws kalender
september 2021
m D w d v Z Z
« jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Artikelen

Over Glenn en Dylan

Glenn en Dylan zijn twee jongens van 15 en 10 jaar uit Rucphen, Noord Brabant. Zij zijn helemaal gek van tractorpulling. Toen wij nieuwe buren kregen en de nieuwe buurman ook nog trekkertrek reed, zijn wij (vader Wilfried en Glenn en Dylan) een website gaan maken.

Gaandeweg leren we steeds meer mensen en teams kennen. Dit stimuleert natuurlijk om de website zo leuk mogelijk te maken.

Glenn en Dylan in Extreme Temptation

Glenn en Dylan in Berner Bits n Pieces

6 Responses to “Over Glenn en Dylan”

 • Kathy van Dongen:

  Hallo. Ik had een vraagje. Ik hou de adressen bij voor de NTTO. Nu ben ik op zoek naar het adres van Willie. Ik heb het volgende gekregen Willie Monden, Wilgenstraat 10 te Oud Gastel. Dit is alles wat ik heb. Nu kan ik in OG geen Wilgenstraat vinden. Weten jullie of dit klopt? Hebben jullie anders een telefoonnummer voor mij of emailadres van Willie? Bij voorbaat mijn dank. Ik krijg trouwens geen foto’s op de pagina’s van jullie site. Kan dit kloppen? Groetjes van Kathy van Dongen

 • Hallo Glen en Dylan,

  kunnen jullie mij een banner sturren van de Passion for Diesel website zodat ik deze kan plaatsen op de treamlinks pagina van tractorpulling.com.
  Bij voorbaat dank.

  Jaap van der Pol

 • Sylvia:

  Hallo Glenn en Dylan
  Wat was het een rommeltje in Oudenhoorn he! Maar we hebben toch nog lol gehad ondanks al die modder Weten jullie nog wie ik ben? Ik ben die mevrouw die voor jullie zat in Oudenhoorn Ik hoor bij het Popeye team ,omdat mn vader (Ad) daarin zit Ik vind dat ze een mooie prestatie neer hebben gezet zo Ook heeft het aerdvruterteam het prima gedaan Helaas voor renys mission impossible dat het niet helemaal lukken wilde Ik vond het hartstikke leuk dat ik van jullie een sticker kreeg en vandaar dat ik nu ook iets naar jullie schrijf De volgende wedstrijd waar ik naar toe ga is Putten Misschien zien we elkaar dan wel weer Veel succes met de site en Tot ziens Grt Sylvia

 • Hallo Glenn en Dylan

  Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe site. Hiervoor hebben wij een paar foto's nodig van hoge kwaliteit (minimaal 4 MB). Ik zag op jullie site al een paar mooie foto's staan van onze tractor. Zouden jullie die mij kunnen toesturen? Het liefst een paar foto's van dit seizoen (Stroe, Zwolle, Bernay). Ga zo door met jullie site. Mooie foto's worden altijd gewardeerd

  Groetjes Tractorpullingteam Rattle and Hum

 • Hallo,

  Graag had ik ik jullie complimenten willen geven op jullie mooie en goed doordachte website. Zelden kom je nog zo’n duidelijke en overzichtelijke (fan)-site tegen!

  Neem graag even contact met me want ik had graag even met jullie gesproken ivm het gebruik van jullie foto’s & ik vind hier nergens contactgegevens!

  Tot dan!

  Bruno

 • Hallo,

  Zouden jullie ons van de Metsjö de tweede foto in Lochem in zo hoog mogelijke kwaliteit toe willen sturen?
  Wij zouden die foto graag voor een kado willen gebruiken.

  Vriendelijke groet,

  Jacqueline Verweg, Metsjö tractorpullingteam

Geef een reactie