BasproPower op FaceBook

Gisteravond zijn we rond 23 uur vertrokken naar het Deense Gamst. Na een hele nacht doorrijden kwamen we vanmorgen om half negen aan. Een uur later hebben we zowel de Matrix als BasproPower overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Deze machines gaan verhuizen naar Finland, wij wensen de nieuwe eigenaar veel plezier en succes net zoals wij dat ook al die jaren gehad hebben. Met een beetje dubbel gevoel zijn we weer op weg huiswaarts.... ...

2 years ago  ·  

Startklaar om naar Denemarken te gaan. ... Baspro Power en The Matrix.... ...

2 years ago  ·  

Gisteren in het Belgisch Zele was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Wij hadden de proeftrek. Spanning alom, zou de machine stabiel zijn en er geen Bakelse capriolen worden uitgeoefend? De trek ging goed, de motor reageerde goed en omdat de kantlijn dichtbij kwam ging Glenn beheerst van het gas. Verbazingwekkend ging de sleepwagen zwaarder. We moesten de run over doen. De start ging prima, maar na zo'n 40 meter viel er vermogen weg en kwam Glenn bij zo'n 42 meter tot stilstand.
Deze 5e plaats voor het klassement heeft er voor gezorgd dat we ons doel hebben kunnen halen, we zijn als derde geëindigd in het kampioenschap! Helaas betekent het ook dat de motor weer uit elkaar kan zodat we volgend weekend nog de geplande demo in het Deense Gamst kunnen geven!
...

2 years ago  ·  

Best warm.... ...

2 years ago  ·  

Gisteren reden we een competitiewedstrijd in Alphen (NB). Tijdens het starten 'smorgens hadden we al geconstateerd dat er erg veel onverbrande diesel uit de uitlaat geblazen werd. Ook het uitlaatspruitstuk was lek wat ook op het laatste moment nog hersteld werd. Het vermoeden was dat een zuiger niet goed mee deed, maar er was te weinig tijd om dit nog te herstellen. Dus met die gemoedstoestand gingen we naar Alphen. We waren als allerlaatste in de klasse aan de beurt. De motor pakte toch goed op. Glenn moest wat remcorrecties doen om aan de goede kant van de baan te komen (de linkerkant was erg nat) waardoor de snelheid er uit geremd werd. Met een vijfde plaats zijn we tevreden.
Vanmiddag de motor openen en de zuiger vervangen zodat we aanstaande vrijdag weer kunnen aanhaken in Bakel!
...

Baspro Power

2 years ago  ·  

We staan er weer klaar voor! ...

2 years ago  ·  

Dit weekend zijn we naar het EK Gardenpulling afgereisd wat ditmaal plaatsvond in Gundiswil, Zwitserland. Met een 11e plaats was dit niet het resultaat waar we op gehoopt hadden. De baan leek meer grip te geven dan we voorheen ingeschat hadden, waardoor de eerste run door een te lage bandenspanning vooral wild was. Glenn ging van het gas waardoor we een afstand van 56,91 meter noteerden (70 meter was full pull). De tweede poging hadden we de trekhaak laten zakken maar helaas zakte de motor in bij 57 meter, hetgeen ons de 11e plaats opleverde. Wellicht dat de ijle lucht (het evenement vond plaats op zo'n 1000 meter hoogte) ons parten speelden, dat moeten we uit gaan zoeken zodra de tractor terug is. Easterbunny team, bedankt voor het vervoer! Aan alle teams die met ons naar het EK zijn afgereisd, bedankt voor de gezelligheid! ...

Baspro Power

2 years ago  ·  

BasproPower en the Easterbunny staan geladen voor de reis morgen naar Zwitserland. ...

2 years ago  ·  

Foto: Rjochems ...

2 years ago  ·  

We zijn tevreden met onze derde plaats in Oudenbosch, waarmee we inmiddels ook stevig derde staan in de Nederlandse competitie. We mogen hiermee ook gaan deelnemen aan het EL in Zwitserland!

We are happy with our third place in Oudenbosch. Next pull is the European Championship in Switserland in september 3th !
...

2 years ago  ·  

Evenementen
Loading...
Recente reacties
TripleB: uw band voor feesten
Een compacte samenstelling maar toch een breed geluid, dat is tripleB. Deze 3 muzikanten hebben slechts weinig ruimte nodig om zich direct thuis te voelen. Met deze samenstelling bent u dus ook voor kleinere gelegenheden of voor kleinere volumes aan het juiste adres. Door de uitgekiende arrangementen en koorzang klinkt het geheel echter onverwacht vol, alsof er toch een volledig groot orkest voor u aan het werk is. Overtuig uzelf door een van de demosongs te downloaden en te beluisteren.

Klik hier voor de website
Nieuws kalender
april 2018
m D w d v Z Z
« jan    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Artikelen

Over Glenn en Dylan

Glenn en Dylan zijn twee jongens van 15 en 10 jaar uit Rucphen, Noord Brabant. Zij zijn helemaal gek van tractorpulling. Toen wij nieuwe buren kregen en de nieuwe buurman ook nog trekkertrek reed, zijn wij (vader Wilfried en Glenn en Dylan) een website gaan maken.

Gaandeweg leren we steeds meer mensen en teams kennen. Dit stimuleert natuurlijk om de website zo leuk mogelijk te maken.

Glenn en Dylan in Extreme Temptation

Glenn en Dylan in Berner Bits n Pieces

6 Responses to “Over Glenn en Dylan”

 • Kathy van Dongen:

  Hallo. Ik had een vraagje. Ik hou de adressen bij voor de NTTO. Nu ben ik op zoek naar het adres van Willie. Ik heb het volgende gekregen Willie Monden, Wilgenstraat 10 te Oud Gastel. Dit is alles wat ik heb. Nu kan ik in OG geen Wilgenstraat vinden. Weten jullie of dit klopt? Hebben jullie anders een telefoonnummer voor mij of emailadres van Willie? Bij voorbaat mijn dank. Ik krijg trouwens geen foto’s op de pagina’s van jullie site. Kan dit kloppen? Groetjes van Kathy van Dongen

 • Hallo Glen en Dylan,

  kunnen jullie mij een banner sturren van de Passion for Diesel website zodat ik deze kan plaatsen op de treamlinks pagina van tractorpulling.com.
  Bij voorbaat dank.

  Jaap van der Pol

 • Sylvia:

  Hallo Glenn en Dylan
  Wat was het een rommeltje in Oudenhoorn he! Maar we hebben toch nog lol gehad ondanks al die modder Weten jullie nog wie ik ben? Ik ben die mevrouw die voor jullie zat in Oudenhoorn Ik hoor bij het Popeye team ,omdat mn vader (Ad) daarin zit Ik vind dat ze een mooie prestatie neer hebben gezet zo Ook heeft het aerdvruterteam het prima gedaan Helaas voor renys mission impossible dat het niet helemaal lukken wilde Ik vond het hartstikke leuk dat ik van jullie een sticker kreeg en vandaar dat ik nu ook iets naar jullie schrijf De volgende wedstrijd waar ik naar toe ga is Putten Misschien zien we elkaar dan wel weer Veel succes met de site en Tot ziens Grt Sylvia

 • Hallo Glenn en Dylan

  Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe site. Hiervoor hebben wij een paar foto's nodig van hoge kwaliteit (minimaal 4 MB). Ik zag op jullie site al een paar mooie foto's staan van onze tractor. Zouden jullie die mij kunnen toesturen? Het liefst een paar foto's van dit seizoen (Stroe, Zwolle, Bernay). Ga zo door met jullie site. Mooie foto's worden altijd gewardeerd

  Groetjes Tractorpullingteam Rattle and Hum

 • Hallo,

  Graag had ik ik jullie complimenten willen geven op jullie mooie en goed doordachte website. Zelden kom je nog zo’n duidelijke en overzichtelijke (fan)-site tegen!

  Neem graag even contact met me want ik had graag even met jullie gesproken ivm het gebruik van jullie foto’s & ik vind hier nergens contactgegevens!

  Tot dan!

  Bruno

 • Hallo,

  Zouden jullie ons van de Metsjö de tweede foto in Lochem in zo hoog mogelijke kwaliteit toe willen sturen?
  Wij zouden die foto graag voor een kado willen gebruiken.

  Vriendelijke groet,

  Jacqueline Verweg, Metsjö tractorpullingteam

Geef een reactie